Hodnocení obchodu

5,0 22 hodnocení
Přidat hodnocení
5
22x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jelena | 6.9.2020
Kvalitní ponožky, moc hezké vzory a barvičky. Nosíme je celá rodina. Skvělý obchod, doporučuji !!!
J Avatar autora Jana | 3.7.2020
Boli sme veľmi spokojní s kvalitou ponožiek. Jana
R Avatar autora René | 3.7.2020
Velmi kvalitní ponožky! Sokino má zajímavé vzory a krásně drží na noze. Můžu jen doporučit.
B Avatar autora Barbora | 24.6.2020
Velmi oceňuji vstřícnost, flexibilitu a rychlé jednání. Jsme moc spokojeni i se samotným provedením.
M Avatar autora Markéta | 19.6.2020
Jednoznacne Sokino doporucuji-skvela kvalita, zpracovani a zajimave vzory a motivy ze kterych si vybere kazdy.
AH Avatar autora Anna Havelková | 14.6.2020
Sokino ponožky jsou má srdcovka. Získaly si mě příjemným materiálem a veselým designem. Jsou velmi kvalitní, krásně drží na noze a přitom vůbec netlačí. Uvítala bych Sokino ponožky v dětské velikosti.
K Avatar autora Krumlover | 4.6.2020
Firma Sokino mi vyhověla v rámci vyrobení ponožek s vlastním návrhem do mého obchodu. Zákazníci si ponožky velmi chválí a dokonce se pro ně i vracejí. Spolupráce se Sokinem byla výborná, poslali vzorek na otestování, celková komunikace moc milá a rychlá. Děkuji, Sandra
J Avatar autora Jakub | 1.6.2020
Vyřizovali jsme se Sokino firemní objednávku s vlastním vzorem a dokonce vlastní grafikou na obal. Spolupráce vynikající, s ponožkami jsme moc spokojení.
S Avatar autora Saša | 31.5.2020
Skvělá spolupráce! Ve velmi krátkém čase, v super kvalitě a s krásným originálním designem SOKINO vyrobil ponožky pro náš pivovar na Šumavě a pevně doufám, že nebyly naše poslední...:-) Děkujeme!
Ž Avatar autora Žaneta | 28.5.2020
Jediné ponožky, které manželovi vydrží déle :-). Již jiné nekupuji.
A Avatar autora Adéla | 26.5.2020
Děkujeme za skvělou spolupráci při objednání ponožek jako vánočního dárku pro naše firemní klienty. Na rozdíl od jiných výrobců jsou v SOKINO ochotni vyrábět i po menších objemech od různých barevných variací ponožek. Výsledná kvalita je velmi dobrá, zvláště v kategorii ponožek z vlny merino. Jednoznačně doporučujeme.
K Avatar autora Kateřina | 26.5.2020
Super spolupráce po všech stránkách. Zakázku se zvládlo dokončit v rekordním čase a se skvělým výsledkem. Kvalita i design ponožek na 1*.
MM Avatar autora Markéta Machová | 12.5.2020
Vše na jedničku, krásné a kvalitni ponožky :-)
DS Avatar autora Denisa Stanislavová | 7.5.2020
Kvalitní a skvělé ponožky pro všechny, kdo se nebojí barev.
J Avatar autora Jitka | 3.5.2020
Velmi kvalitní ponožky, drží tvar, krásné zpracování, barvy. Manžel jiné už nenosí!
E Avatar autora Eliška | 3.5.2020
Parádní ponožky, česká kvalita, jiné než barevné už snad nenosím :)
Z Avatar autora Zuzana | 30.4.2020
Super kvalita ponožek,jiné už doma nenosime. A vyrobeno v Čechách :)
PN Avatar autora Pavla Nečasová | 30.4.2020
Velmi příjemné ponožky, doporučuji.
DL Avatar autora Dita Limová | 30.4.2020
Skvělá zkušenost, skvělé ponožky! Díky!
Avatar autora Zuzana Šafusová | 25.4.2020
Skvělé věci, kvalita.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 22

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.